Swarovski sieraden, de droom van elke vrouw

Swarovski is opgericht in 1895 in het mooie Oostenrijk door Daniel Swarovski en Armand Kosman. Voorheen heette het bedrijf A.Kosman & Daniel Swartz & Co. Daniel was de zoon van een glasbewerker en rolde daardoor van jongs af aan al in het vak. Van oorsprong waren ze op zoek naar glas met een hoog zilver en lood gehalte voor in de optiek. Al snel kwamen ze erachter dat het Swarovski kristal erg aantrekkelijk was als relatiegeschenk. Daarop volgde al snel het idee om Swarovski sieraden te maken. Het duurde niet lang voor ze de hele wereld hadden veroverd.

Swarovski ontwerpt, maakt en verkoopt kristallen van hoogwaardige kwaliteit. Het kristal wordt tegenwoordig gebruikt in sieraden, accessoires, decoratie voor in huis en beeldjes. Swarovski heeft een wereldwijd bereik en vertoond haar kristallen producten via eigen winkels, retail partners en online webshops.

Elke vrouw in Nederland kent het merk Swarovski. Of het nu de trendy, modieuze oorbellen, armbanden of colliers zijn, voor elk outfit is er een passend juweel. Het merk lanceert elk kwartaal haar nieuwe collectie en voorziet alle vrouwen in hun eigen behoefte en smaak.

Sieraden voor een vrouw zijn net als een goede baard voor een man. Onmisbaar en een sterke verrijking van de persoonlijkheid. Je zit immers toch lekkerder in je vel met mooie kleding, prachtige make-up van MAC Cosmetics en de sieraden van Swarovski om je nek of pols. Voor het kleine percentage aan mannen die deze blog leest, jullie weten nu waarmee jullie de vrouw kunnen verwennen.