Over ons

Graag willen we jullie kennis laten maken met ons team en vertellen waarom we deze website hebben opgericht. De website macmakeup.nl is opgericht door een groepje make-up artists. Wij zijn allemaal liefhebbers van make-up en in het speciaal fan van MAC Cosmetics. Dit is omdat het merk van hoge kwaliteit is en veelal door ons zelf wordt gebruikt. Wij schrijven vele blogs op basis van onze kennis en ervaringen.

Wij linken vanaf onze website naar partner websites waarbij wij zijn aangesloten. Dit is Bol.com en Douglas. Hun aanbod aan MAC Cosmetics producten plaatsen wij op onze website. Doordat bezoekers onze leuke blogs lezen en wellicht vervolgens doorklikken naar de websites van onze partners krijgen wij een kleine commissie op basis van de aankoop. Dit ligt ongeveer rond de 6% per aankoop. Op deze manier kunnen wij enerzijds jullie voorzien van kennis rondom make-up en verdienen wij er anderzijds wat geld aan om te blijven schrijven.

Ons team bestaat uit twee make-up artists. Allebei uit een verschillende sectoren. Als eerste hebben wij Iris Meijer. Iris is MUA voor bruiden binnen de Nederlandse markt. Dit doet zij al jaren als freelancer. Zij is 31 jaar en is geboren in hartje Amsterdam.

Daarnaast hebben wij Jessica Tuinder, 4 jaar geleden heef zij de opleiding afgerond en is daarna ook voor zichzelf begonnen. Ze maakt modellen op voordat ze de gefotografeerd worden. Jessica is 20 jaar en is geboren in Roermond. Tegenwoordig woont ze met 4 meiden in een huisje in het centrum van Utrecht.

Dit zijn wij!

Jessica van Dijken
Jessica Tuinder
Iris Meijer
Iris Meijer

    Wil je met ons in contact komen? Laat dan via bovenstaand formulier een bericht achter en wij zullen zo snel mogelijk reageren! Veel make-up plezier toegewenst!