MAC Stores

De allereerste winkel van MAC werd ooit geopend in New York, namelijk in de wijk Greenwich Village in 1991. Deze wijk kenmerkte zich door zijn bruisend karakter en vele kunstenaars. De store van MAC Cosmetics liep erg goed, daarom duurde het niet lang voordat de winkels ook geopend werden in Europa. De eerste in Europa was in fashion city number one Parijs. Na de winkelopening in Parijs gingen de ontwikkelingen erg snel werd er in een korte tijd nog verder uitgebreid. Modellen, fashionlovers en modebewuste vrouwen wisten de MAC stores in alle grote steden te vinden, zoals in Brussel, Antwerpen, Eindhoven en Den Haag. De focus voor MAC ligt op de professionele make-up industrie. Vele vrouwen en dames weten de populaire MAC stores van MAC Cosmetics dan ook maar al te goed te vinden. Inmiddels is er in elke grote stad over de hele wereld wel een winkel te vinden. Sinds internet revolutie worden de producten van MAC ook online verkocht via verschillende MAC Cosmetics websites en resellers.

MAC winkels bij jou in de buurt

 

Woon je in Nederland en wil je prachtige make-up van MAC van dichtbij zien en je laten opmaken door een echte PUA artist? Vind dan een store bij jou in de buurt. Hieronder vind je alle MAC Cosmetics winkels die er zijn.

Verkooppunten Almere

Verkooppunten Amsterdam

Verkooppunten Utrecht

Verkooppunten Den Haag

Verkooppunten Maastricht

Verkooppunten Nijmegen

Uiteraard heb je de mogelijkheid om een van de MAC stores te bezoeken. Wil je echter op je gemak vanuit huis de MAC producten bestellen, dan kan dat natuurlijk ook! Vind, vergelijk en koop vandaag nog jou make-up set hier online.