MAC Mascara

MAC Mascara kopen?

Voor een intense, expressieve en krachtige oogopslag zijn MAC mascara’s erg populair. Vanwege de effectiviteit dankzij de vele vezels die toegevoegd worden aan het MAC mascara product, zorgt elke mascara voor langere wimpers! Niet alleen zijn er waterproof mascara’s waar je zelfs een duik mee kunt nemen, maar ook heeft MAC make up vele verschillende tinten en kleuren MAC mascara’s! Naast lengte, kunt u ook kiezen voor dikkere en vollere wimpers. Ook een mooie krul in uw wimpers is voor MAC mascara’s niet teveel gevraagd. Daarnaast kan je het ook gewoon gebruiken bij een setje MAC kunstwimpers Dit komt doordat MAC make up verschillende soorten borsteltjes gebruikt om te zorgen voor het gewenste effect. Wilt u een perfecte 3D finish? Dan kunt u terecht bij de MAC Prep & Prime Lash Primer voor extra lengte en separatie!

Hoe breng ik MAC mascara aan?

Als er een cosmetica product is die elke vrouw in huis heeft, dan is het wel de mascara. Ondanks dat het ongetwijfeld het meest gebruikte product is, weten vrouwen vaak nog niet helemaal hoe ze de mascara moeten aanbrengen. Hoe te beginnen? Uiteraard draai je als eerste de dop van het flesje af. Controleer goed of er klontjes aan het borsteltje zitten. Als dit het geval is haal ze er dan snel af zodat ze niet in je ogen of wimpers komen. Als je het borsteltje in het flesje dipt, zorg er dan voor dat je dit niet te vaak doen. Anders komt er namelijk lucht in het flesje en droogt hij sneller uit. Bij het aanbrengen van de mac mascara is het belangrijk dat je begint bij de basis van de wimper. Vanaf hier ga langzaam van links naar rechts verder naar de uiteinden van de wimpers. Door het bewegen van links naar rechts voorkom je dat de wimpers aan elkaar gaan plakken. Vergeet niet wanneer je bijna bij het uiteinde van je wimper bent om het borsteltje naar boven te brengen, zodat je een mooie krul erin krijgt.

Welke mascara look past bij mij?

Voordat je een mascara koopt vraag je jezelf vast af voor welke look je moet gaan. Om die vraag te beantwoorden is het belangrijk om na te gaan of je lange of korte wimpers hebt. Bij korte wimpers is het voornamelijk gewenst om deze te verlengen. Als je van jezelf al hele mooie lange wimpers hebt dan kan je ze met de mascara van MAC heel mooi accentueren. Dit jaar zie je de spider-look weer helemaal terugkomen bij de vrouwen uit de modewereld. Maak jouw look af en laat je ogen er extra uitspringen met de poeders van MAC Cosmetics.

Mascara online bestellen

Wij van macmakeup.nl proberen jou een zo volledig mogelijk overzicht te geven van de verschillende soorten mascara’s die er bij MAC Cosmetics te verkrijgen zijn. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk tips te geven en volgen wij de nieuwste trends op de voet.

Resultaat 1–16 van de 29 resultaten wordt getoond