MAC Blush

De MAC Blush is verkrijgbaar in verschillende structuren, van crème blushes zoals de MAC Creamblend Blush tot aan poeder blushes zoals de Mineralize en MAC Powder Blushes. Met 35 tinten zorgen zij ervoor dat er voor elke huidskleur een perfecte blush tint beschikbaar is. De tinten variëren van zachte kleuren zoals roze en beige naar perzik, koraal en bronsbruine tinten. Met de juiste kleuren van een MAC Blusher kunt u uw gezichtsvorm veranderen en uw wangen voller of smaller doen ogen. Met gebruik van rouge geeft u een mooie tint aan uw wangen en maakt u een jonge, gezonde en frisse indruk. De MAC blushes en rouges komen ook in talrijke finishes, zoals een matte blush, een shimmer blush en blushes met een satijnen sheer finish. Om te voorkomen dat u vaak uw rouge bij moet werken is er ook de MAC Pro Longwear blush uitgebracht zodat uw gezicht de hele dag een mooie kleurtje blijft behouden!

Hoe bepaal ik mijn kleur MAC Blush?

From one lady to another, weet ik dat het hebben van een paar goede blushjes voor een vrouw erg belangrijk is! Mocht het de eerste keer zijn dat je een blush koopt, dan kan ik het mij voorstellen dat je het lastig vindt om een kleur te kiezen. Het is belangrijk dat de kleur vergelijkbaar is met die van jouw huidskleur of haarkleur. Mocht je lipstick van MAC dragen, dan kun je ook een blush kopen die dezelfde kleur heeft.

Hoe breng ik mijn blush aan?

Bekijk hier de simpele stappen voor het aanbrengen van je blush van MAC Cosmetics. Stap 1. Het belangrijkste is dat je als allereerst een goede basis legt. Begin eerst met het aanbrengen van je foundation, vervolgens je concealer, daarna je bronzer en op het einde de blush. Nadat je de blush hebt aangebracht kun je verder gaan met het opmaken van de ogen. Hierbij is het belangrijk om te beginnen met de wenkbrauwen gevolgd door de oogschaduw, eyeliner en tot slot de mascara. Het is belangrijk dat je het aanbrengt in deze volgorde zodat de make-up in balans blijft. Stap 2. Beweeg je borsteltje lichtjes door de blush poeder. Tik er daarna een paar keer op om het overtollige poeder eraf te laten vallen. Breng vervolgens de MAC blush aan op de wangen en gebruik vervolgens een tweede borstel om het te laten blenden. Stap 3. Als je een creamy blush gebruikt tip hier dan een klein beetje van op je ringvinger. Daarna kan je het gaat uitsmeren met een sponsje voor de perfect blend. Voor de meest natuurlijke look is het goed om het af te maken met een blush borsteltje. Mocht je een creamy foundation gebruiken dan kun je hier ook het beste een creamy blush bij gebruiken. Stap 4. Haal de overtollige blush op je gezicht weg met een tissue. Indien je de poeder blush gebruikt, houd dan een tissue tegen je gezicht aan en dep er voorzichtig met een sponsje tegenaan. Bij een creamy blush is een tissue voldoende.

Resultaat 1–16 van de 34 resultaten wordt getoond