Black Friday 2018

Black Friday MAC Make-up 2018

 

Jawel! Korting, korting en nog eens korting. Het is weer tijd voor Black Friday bij Douglas! In Nederland beter bekend als zwarte vrijdag. De dag waarop veel mensen massaal inkopen doen voor de feestdagen. Veel winkels en webshops doen mee met Black Friday en beconcurreren elkaar door de scherpste deals neer te zetten. In Nederland is Black Friday groot geworden door grote retailers zoals de Mediamarkt en Bol.com. Veel webshops beginnen vrijdag met hun kortingsacties en laten dit doorlopen tot Cybermonday. Kortom, als consument kun je in sommige gevallen tot wel 4 dagen lang profiteren van flinke kortingen.

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday is van oorsprong de vrijdag na Thanksgiving. Een dag waarop veel Amerikanen een vrije dag hebben, zodat ze alvast hun inkopen voor de kerstdagen kunnen doen. Voor de winkels staan vaak lange rijen met mensen te wachten zodat ze gebruik kunnen maken van de scherpste deals. Daarom plaatsen veel Amerikanen in de week voorafgaand van Black Friday hun auto al zo dicht mogelijk bij de winkel zodat ze niet te ver met hun cadeau’s hoeven te lopen. De koopjesjagers die de chaos in de winkels willen vermijden hebben geluk, want tegenwoordig doen er ook heel veel webshops mee met Black Friday.

Waarom jij je slag moet slaan op Black Friday bij Douglas

Douglas is waarschijnlijk de meest bekendste parfurmerieketen in Nederland met meer dan 1.000 winkels in 18 verschillende landen is Douglas marktleider op het gebied van parfurmerie en cosmetica. Douglas biedt een groot assortiment aan cosmetica, geuren, schoonheidsartikelen, make-up en verzorgingsproducten aan van internationale topmerken. Ben je nog op zoek naar een leuk sinterklaas- of kerstcadeau, dan moet je zeker de online webshop van Douglas bezoeken tijdens Black Friday,