Alles over kunstwimpers van MAC

Flawless, on fleek en eenvoudig: deze woorden omschrijven de MAC false lashes. Wil jij langere, vollere wimpers of meer krul? Dan kunnen deze false lashes dit effect voor je bereiken. De lengte van de kroontjes zijn lang zodat ze passen op iedere oog. Creëer de mooiste oogopslag met de verschillende MAC kunstwimpers en zie er uit als een echte beauty. Geïnteresseerd? Bekijk hier onze best verkochte kunstwimpers.

Hoe breng je kunstwimpers aan?

De MAC Lashes hebben een plakrandje, waardoor ze vast kleven aan je wimperrand.

Met behulp van de DUO Adhesive lijm die je aanbrengt op het plakrandje van de Lashes zitten de wimpers er in 30 seconden op. Makkelijker wordt het niet, right ladies? Vergeet het vroege opstaan, met deze fake lashes hoef je nooit weer talloze lagen mascara op. Verder is het de perfecte optie, doordat je mascara niet korrelig wordt op de MAC False Lashes vanwege de gladde structuur.

Ook loopt de makeup niet uit doordat de haartjes de mascara absorberen, waardoor je de hele dag verleidelijk met je ogen kunt knipperen zonder dat het boven op je wang aflaat of smudged!

Van welk materiaal zijn kunstwimpers gemaakt?

MAC Lashes zijn handgemaakt met zachte vezels waardoor de wimpers er van zichzelf natuurlijk uitzien. Er zijn talrijke verschillende soorten MAC False lashes met elk een eigen effect.

De MAC kunstwimpers zorgen voor grotere ogen, een intense blik en perfecte oogmake up!

Het effect kan variëren van een nude natuurlijke look dankzij de zachte dunne haartjes, tot aan een dramatische intense smokey eye look met volle en donkere gekrulde haartjes voor een party night out with the girls!

Hoe lang blijven kunstwimpers zitten?

De MAC kunstwimpertjes zijn ideaal omdat ze de hele dag blijven zitten waardoor je in weer en wind beschermd bent. Door de regen fietsen of sporten is nooit zo glamorous geweest. Alles is mogelijk met de mooie wimpers van MAC. Maak elke look af met deze lashes en wees 24/7 on fleek!

Vrees niet dat de kunstwimpers je natuurlijke wimpers beschadigen. De DUO Adhesive lijm en het plakrandje van de MAC wimpers hebben een elastisch kleef effect waardoor ze makkelijk handmatig te verwijderen zijn, zonder je huid of wimpers te beschadigen. Alle MAC kunstwimpers zijn van hoogwaardige kwaliteit en meerdere malen te gebruiken. Het plakrandje is eenvoudig schoon te maken.

De MAC wimpers zijn te gebruiken met mascara. Gebruik de MAC Zoom of de MAC False Lash mascara om de wimpers nog intenser te kleuren! Ook separeert de mascara de wimpers op een mooie natuurlijke manier. De wimpers zijn ook gemakkelijk te shapen met een wimperkruller, zodat uw zorgt voor een verleidelijke look!

Hier onder zijn er een paar mooie wimpers geprobeerd om het effect te laten zien.

NIEUW: MAC #51 Lash Kabuki Magic

De nieuwe set van MAC is onweerstaanbaar en meedogenloos mooi. De gevleugelde wimperrand zorgt voor een verleidelijke look doordat de uiteinden langer zijn dan de binnenste hoekjes.

Doordat de wimpers mooi van binnen naar buiten langer oplopen trekken jou ogen alle aandacht!

MAC 1 Lash Wimpers

Deze wimpers zien er natuurlijk uit dankzij de gesepareerde dunne haartjes. De kunstwimpertjes zorgen voor een mooie look met langere wimpers en bieden tegelijkertijd meer volume. De piekerige haren van de MAC wimpers Lash 1 zijn handgemaakt en zijn nauwkeurig op de kroon geplaatst.

MAC 3 Lash Wimpers

De MAC 3 Lash zorgt voor natuurlijke, vollere wimpers. De wimpers zijn zacht en intens van kleur, waardoor u geen mascara nodig hebt om een donkere oogopslag te creëren. De wimpers zijn makkelijk te shapen door ze omhoog te drukken of te krullen met een wimperkruller.

Mac 4 Lash Wimpers

Met deze Lashes zorg je voor een langere, spikey edgy look rondom je oog. Ze zijn mooi en puntig waardoor je oog gelift wordt! De wimpers zijn verbluffend en te gebruiken voor elke look, of het nu om een natuurlijke of juist dramatischere look gaat.

MAC 7 Lash Wimpers

Wil jij gaan voor een subtiele look? Dan zijn dit de perfecte wimpers! Dankzij de kleine stukken ruimtes tussen de haartjes zien de nepwimpers er nog meer geordend en gesorteerd uit. Ook biedt dit deels ruimte voor je eigen wimpers om door te komen zodat je een hele natuurlijke look kan creëren. De mooiste oogschaduw looks komen hiermee duidelijk en catchy naar voren!